collage gww wit
Topsport in maaien, baggeren en meer

Griekspoor is van oudsher dé partij voor goed en zorgvuldig groen- en waterbeheer in West-Nederland. We leveren (her)inrichting, renovatie, inspectie en onderhoud van bermen en (water)wegen, inclusief beschoeiïngen, damwanden, straat- en hekwerken. Wij leveren alleen duurzame oplossingen, ook bij onze onkruid- en exotenbestrijding. Naast bermen en sloten beheert Griekspoor vele gemalen, zwembaden, sluisdeuren, steigers en fonteinen.

Kwaliteit en service

Vakwerk, service, nazorg en betrouwbaarheid in planning is de kwaliteit die wij standaard bieden in al onze grond-, weg- en waterbouw. We inspecteren, beheren en geven advies. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit. We kunnen 24 uur per dag klaarstaan ingeval van storingen en noodreparaties.

Duurzaam, geluidsarm en ecologisch

Wij gebruiken uitsluitend machines die voldoen aan de laatste emissie-eisen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd op niveau 1, 2 of 3 volgens de Wet Natuurbescherming voor uitvoering van werkzaamheden rond flora en fauna. Onze hypermoderne maaizuigcombinaties kunnen gras van bermen en grasstroken tegelijk maaien én afvoeren. Behalve geluidsarm en efficiënt, is deze manier van werken ook een stimulans voor de aanwas van tal van grassoorten, kruiden en bloemen. Bij het baggeren bewaken wij nauwlettend het ecologisch evenwicht en herstellen dit waar nodig. Voor het baggeren van verontreinigde bodems zijn we BLR-gecertificeerd.

Projecten