Duikers

Duikeronderhoud: ervaar het nieuwe doorspuiten

In dit filmpje ziet u hoe Griekspoors slimme baggerpomp een duiker snel en effectief doorspuit. Check of uw duikeronderhoud ook slimmer kan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Duikers zijn betonnen onderdoorgangen in waterwegen. Ze leiden het water onder wegen door. Het baggeren van de watergangen is belangrijk voor de doorstroming. Duikers worden daarbij nogal eens vergeten en raken verstopt. Sloten lopen vol, velden en pleinen stromen over. De verstopping verstoort ook de flora en fauna in en om het water. Griekspoor heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor het doorspoelen van duikers; de baggerpomp. Deze past op de giek van een mobiele kraan waardoor hij makkelijk op de locatie van de duiker kan komen. Het doorspuiten van duikers is cruciaal voor uw waterbeheer. We houden natuurlijk rekening met ecologische factoren zoals het broedseizoen.

 

Duurzaam, geluidsarm en ecologisch

De baggerpomp en ons overig materieel voldoen aan de laatste milieueisen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd op niveau 1, 2 of 3 volgens de Wet Natuurbescherming voor uitvoering van werkzaamheden rond flora en fauna.

 

Kwaliteit en service

Wij bieden standaard vakwerk, nazorg en betrouwbare planningen, dus ook bij het doorspuiten van uw duikers. We inspecteren en beheren uw duikerarsenaal in een meerjarenplan. U heeft er geen omkijken naar en de kosten van voorkomen zijn lager dan van genezen. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit.

Ja, ik wil meer informatie. Bel mij: