Inspectie en onderhoud

Speelplaatsen: inspectie en onderhoud

Griekspoor verzorgt de jaarlijkse hoofdinspectie en de operationele beheerinspecties van de speelplaatsen in uw beheer. Met onze inspectiecontracten heeft u naar deze taken geen omkijken meer. Met speciaal daartoe ingerichte servicewagens hebben wij ook alles in huis om snel en vakkundig onderhoud en reparaties te verrichten aan speellocaties.

Wij onderhouden zowel ondergronden als speeltoestellen. Dit verlengt de levensduur van toestellen en borgt de veiligheid van speelfaciliteiten. Ons aanbod valondergronden voldoet aan de NEN-EN 1177 normering. In deze norm staat hoe de eisen aan de valdemping bepaald en getest worden. Griekspoor neemt bij elk toestel mee wat de kritische valhoogte is (aan de hand van de voorschriften en certificaten) om vervolgens een passende vloer aan te brengen.

Vervangen zandbakkenzand

Zandbakkenzand is zacht en schoon met een fijne licht plakkerige korrelstructuur. Doordat de structuur iets wat plakkerig is, is het zeer geschikt voor het bouwen van zandkastelen en andere bouwwerkjes. Ook een zandbak heeft onderhoud en reiniging nodig, jaarlijks het zand vervangen zorgt voor het schoonste zand.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is één van onze speerpunten. Ook bij het onderhoud van speelvoorzieningen staat circulariteit voorop. Wij bieden duurzame oplossingen die de kwaliteit en daarmee ook de levensduur van speeltoestellen verlengen. Griekspoor heeft het ISO14001 milieucertificaat. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar betere en duurzamere oplossingen. Dit doen we door jaarlijks te controleren of onze leveranciers en producten nog voldoen aan onze milieustandaarden. Ook brengen wij onze CO2-uitstoot in kaart en hebben sinds 2017 de maximale trede van de CO2-certificering.

Kwaliteit en service

Onze vaste medewerkers zijn met de maximale 2 sterren van Stichting Veilig Spelen gecertificeerd. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit in de uitvoering.