Belijning speelpleinen

Speelpleinen en sportvelden die stimuleren om te spelen

Spelen is belangrijk! Naast dat spelen ervoor zorgt dat kinderen in beweging zijn, draagt het ook bij aan de ontwikkeling van kleine kinderen en tieners. Echter, ze moeten vaak wel gestimuleerd worden om te spelen. Jammer genoeg zien veel schoolpleinen, sportvelden en speeltuinen er grauw en grijs uit en zijn ze voor de kinderen weinig uitdagend.

Door het aanbrengen van vrolijk gekleurde sport- en spelvormen zullen kinderen worden geprikkeld en kunnen ze onbezorgd en spelenderwijs hun vrije tijd doorbrengen. Griekspoor levert coatings voor alle toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan verkeerspleinen, sportvelden en hinkelbanen. Van standaard soorten tot op maat gemaakte ontwerpen, Griekspoor is de partner om ideeën te realiseren. Door gebruik te maken van voorgevormde markeringen is elk ontwerp mogelijk. Zie bijvoorbeeld het dartbord in de collage hierboven.

Veilige plek

Onze coatings zijn van hoogwaardig slijtvast materiaal, die door Kiwa zijn getest op onder andere slijtvastheid en stroefheid. Door het slijtvaste materiaal hebben onze coatings niet alleen een lange levensduur, maar veel belangrijker: kan de veiligheid worden gewaarborgd. Het beperkt glijpartijen die ontstaan door natte weersomstandigheden tot een minimum.

Johan Cruyff Schoolplein 14

Griekspoor is al jarenlang succesvol in het ontwerp en de aanleg van speelplaatsen. Wij zijn preferred supplier van de Johan Cruyff Foundation en realiseren de coatings voor Schoolplein14, van Groningen tot Maastricht!

Schoolplein14 is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Op dit moment zijn veel schoolpleinen van basisscholen saai en dagen niet uit om te bewegen. Met een paar kleine aanpassingen kunnen we schoolpleinen creëren waar leerlingen structureel meer worden uitgedaagd om tijdens en na schooltijd samen te spelen en te sporten. Op het schoolplein worden lijnen en kleurvakken aangebracht zoals een goal op de muur, een speelcirkel of een stukje atletiekbaan.