Overige constructies

Overige kunstwerken

We kunnen alle typen beweegbare bruggen aan. Vanuit die ervaring is Griekspoor inmiddels een allround speler in civieltechnische constructies. We bouwen en onderhouden allerlei andere (kunst)werken en constructies in de publieke ruimte, zoals: sluisdeuren, steigers, afsluitboominstallaties, fonteinen, hekwerken. We doen niet alleen uitvoerend werk als bouw en plaatsing, conserveringen en reparaties maar nemen ook ontwerpen en inspecties voor onze rekening.

Ook zwembaden en gemalen

Griekspoor is nu voor haar opdrachtgevers een vertrouwde partij voor renovatie, inspectie, conservering, onderhoud en reparaties een zowel zwembaden als gemalen: qua gebruikers totaal verschillende werelden, qua techniek beide civieltechnische constructies rond water. Datzelfde geldt voor afvalwaterzuiveringsinstallaties, rioolputten en aanverwante technische installaties. Of het nu gaat om het verhelpen van lekkages, het verbeteren van afwatering of het aanpassen van dak- en/of staalconstructies: Griekspoor draait er haar hand niet voor om.

Conserveren

Constructies in de publieke ruimte staan bloot aan weer en wind. Hout kan rotten, staal kan roesten, beton kan slijten en afbrokkelen. Gespecialiseerde kennis van beschermlagen is noodzakelijk om de werken duurzaam en efficiƫnt te conserveren. De eisen variƫren: weerbestendig, slijtvast, duurzaam en/of esthetisch fraai. Wij conserveren constructies en installaties volgens de door de opdrachtgever gewenste en door ons aanbevolen specificaties.

Inspectie, onderhoud en reparatie

Griekspoor voert op contractbasis inspectie, onderhoud en reparatie uit aan de constructies en installaties, zodat de opdrachtgever er geen omkijken naar heeft. Het inspectieprotocol is afgestemd op het type constructie. Onderhoudswerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld omvatten: beschadigingen herstellen, onderdelen vervangen, slijtlagen herstellen, schilderen en schoonspuiten.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.