Spelen

Expertise in speelvoorzieningen

Griekspoor realiseert en onderhoudt al jarenlang succesvol speelvoorzieningen in West-Nederland. Als totaalleverancier hebben wij alles in huis om een speellocatie snel en compleet in te richten. Dit doen wij meestal voor gemeenten, maar ook scholen weten ons te vinden. Samen met opdrachtgever en bewoners/gebruikers kijken we waar de speelbehoefte precies ligt. Wilt u een ondergrond van kunstgras, gietrubber of houtsnippers? Toestellen van hout, RVS of kunststof? Wij maken een zorgvuldig ontwerp en nemen het project van A tot Z uit handen. Van ontwerp tot realisatie, voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bestaande speelvoorzieningen onderhouden wij op contractbasis zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is één van onze speerpunten. Bij de realisatie van nieuwe speelvoorzieningen staat circulariteit voorop. Vaak kunnen we bestaande toestellen of ondergronden hergebruiken. Wij bieden duurzame oplossingen die de kwaliteit en daarmee ook de levensduur van speeltoestellen verlengen. Griekspoor heeft het ISO14001 milieucertificaat. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar betere en duurzamere oplossingen. Dit doen we door jaarlijks te controleren of onze leveranciers en producten nog voldoen aan onze milieustandaarden. Ook brengen wij onze CO2-uitstoot in kaart en hebben sinds 2017 de maximale trede van de CO2-certificering.

Kwaliteit en service

Onze vaste medewerkers zijn met de maximale 2 sterren van Stichting Veilig Spelen gecertificeerd. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen, flexibiliteit in de uitvoering en hoofdaannemerschap.

Projecten