Parkeren

Belijning parkeerplaatsen en -garages

Belijning en markering van parkeerplaatsen en parkeergarages is een specialisme van Griekspoor. Naast overheden rekenen we VVE’s, winkelcentra en beheerders van bedrijventerreinen tot onze opdrachtgevers. Professionele markeringen en belijningen zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte voor parkeergelegenheid optimaal benut wordt: brede vakken waar het kan, wat smaller waar het nodig is.

Veiligheid

Juist op parkeerterreinen en in garages vinden veel ongelukjes met blikschade plaats: duidelijke belijning is ook belangrijk voor de veiligheid. Griekspoor is zowel voor het nieuw aanbrengen als het onderhouden van parkeermarkeringen uw partner.

Oplaadpunten & overige wensen

Beheerders van parkeervoorzieningen installeren oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Door de parkeervakken rond deze voorzieningen herkenbaar te markeren, weten berijders van deze voertuigen in één oogopslag waar zij moeten zijn. Griekspoor maakt hiervoor gebruik van materialen in de herkenbare groene kleur. De vakken worden voorzien van het logo ‘oplaadpunt’. Onze oplossingen borgen ook het correct parkeren door bussen, vrachtwagen en mindervaliden. En wat dacht u van extra brede plekken voor auto’s met een kinderwagen aan boord? Of van de aanleg van ‘varkensruggen’ tussen en voor de vakken voor een veilige toerit naar de rijbanen?

Service en kwaliteit

Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit in de uitvoering. Door onze ervaring komen er geen verrassingen tijdens de uitvoering om de hoek, de afgesproken prijs blijft dus binnen uw budget.