Speelvoorzieningen

Speelvoorzieningen: schoolpleinen

Spelen is belangrijk, juist op school. Spelen zorgt ervoor zorgt dat kinderen in beweging zijn én draagt bij aan de ontwikkeling van kleine kinderen en tieners. Ze moeten wel gestimuleerd worden om tussen de lessen in beweging te blijven. Jammer genoeg zien veel schoolpleinen er grauw en grijs uit en zijn ze voor de kinderen weinig uitdagend. Door het aanbrengen van vrolijk gekleurde sport- en spelvormen zullen kinderen worden geprikkeld en kunnen ze onbezorgd en spelenderwijs hun vrije tijd doorbrengen. Griekspoor levert coatings voor alle toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan verkeerspleinen, sportvelden en hinkelbanen. Naast coating en belijning leveren we ook graag passende speeltoestellen, die we plaatsen op elke denkbare ondergrond. Wij maken een zorgvuldig ontwerp en nemen u het (her)ontwerp van het plein van A tot Z uit handen.

Veiligheid

Onze coatings en belijningen zijn van hoogwaardig slijtvast materiaal dat door Kiwa is getest op onder andere slijtvastheid en stroefheid. Door het slijtvaste materiaal hebben onze coatings niet alleen een lange levensduur en kan de veiligheid worden gewaarborgd. Bij nat weer kan dat letsels door vervelende glijpartijen voorkomen.

Johan Cruyff Schoolplein 14

Griekspoor is in heel Nederland de preferred supplier van de Johan Cruyff Foundation voor de coatings op Schoolplein14. Een Schoolplein14 daagt leerlingen uit het primair onderwijs uit om met elkaar te spelen en te sporten. Met een paar aanpassingen creëren we schoolpleinen waar leerlingen structureel meer worden uitgedaagd om tijdens en na de lessen samen te spelen en te sporten. Op het schoolplein worden lijnen en kleurvakken aangebracht, zoals een goal op de muur, een speelcirkel of een stuk atletiekbaan.