Belijning

EXPERTISE IN BELIJNING EN MARKERING

Griekspoor is een specialist in het aanbrengen van markering en belijning. Niet alleen op de openbare weg, maar ook op parkeerterreinen en parkeergarages, bedrijfshallen en bedrijfsterreinen, speelpleinen en sportvelden. Voor elke toepassing en op elke ondergrond hebben wij de juiste oplossing.

KWALITEIT

Vakwerk, service, nazorg en betrouwbaarheid in planning is de kwaliteit die wij standaard bieden in al onze markeringactiviteiten. We doen inspecties en geven advies en we staan als de situatie daar om vraagt op zeer korte termijn voor u klaar.

DUURZAAM EN GELUIDSARM

Voor belijning en markering in en rond gebouwen maken we zo veel mogelijk gebruik van elektrische machines. Dat is niet alleen milieuvriendelijk maar ook geluidsarm voor de directe omgeving.

GEO-SYSTEMEN VOOR ONDERHOUDSPLANNING

Voor het ontwerpen van belijnen en markeringen maken we gebruik van digitale geo-systemen. Streetsmart is een upgrade van Google Streetview met verkeerssituaties van maximaal 1 jaar oud. Met Greenpoint kunnen wij hierin tot op de haaientand nauwkeurig inzoomen op de staat van het onderhoud van wegmarkeringen. Aan de hand van een database van inspecties in dit systeem, kunnen we voor u nauwkeurig het onderhoud aan wegen in de komende jaren zichtbaar maken en plannen.

ONLINE DEMO

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van markeringsonderhoud op basis van geo-systemen. Een demo verzorgen wij online voor u via Zoom of Teams.

Belijningen
Projecten