Voorbeeld werkzaamheden

ANTISLIP- EN SLIJTLAGEN

Bruggen, vlonders, wandelgalerijen en aanlegsteigers van hout, kunststof of metaal zijn meestal voorzien van een antislip- of slijtlaag. Griekspoor werkt voor slijtlagen met een oplossing die verder reikt dan het aanbrengen van een coating. Dankzij de weerbestendige laag is een antislip- of slijtlaag niet alleen goed voor de veiligheid, maar het verlengt ook de levensduur van de wegen en de stroefheid van het wegdek of de betreffende oppervlakte.

VERBETERDE VEILIGHEID

Met onze oplossing wordt de stroefheid verkregen die nodig is voor een veilig gebruik door onder meer voetgangers en fietsers. Griekspoor verzorgt zowel het nieuw aanbrengen als het onderhouden en renoveren van antislip- en slijtlagen.

SLIJTVAST ÉN ANTISLIP

Door een zorgvuldige opbouw van onze systemen zijn slijtvastigheid en antislip gewaarborgd. Daarbij wordt de grofheid van het instrooimateriaal afgestemd op het beoogde gebruik van de oppervlakte. Ook de uitstraling krijgt aandacht; het instrooimateriaal en de finishlaag en zijn in meerdere kleuren te verkrijgen.

RENOVEREN

Vervuiling en aanslag kunnen ervoor zorgen dat de slijtlaag zijn stroefheid verliest. Zeker in regenachtige omstandigheden kunnen oppervlakte hierdoor erg glad worden, met alle risico´s van dien. Griekspoor zorgt ervoor dat de bestaande slijtlaag gereinigd en gerenoveerd wordt, zodat de veiligheid weer gegarandeerd is.

SNELLE VERWERKING OP LOCATIE

Afhankelijk van de locatie en de situatie, zijn er verschillende systemen voor het aanbrengen van een antislip- of slijtlaag mogelijk. Voor elke uitdaging heeft Griekspoor het geschikte systeem. Het slijtlaagsysteem voor dekdelen bijvoorbeeld, hardt snel uit en kan op locatie verwerkt worden. Hierdoor zijn verkeershinder en bijkomende kosten minimaal. Een nieuwe slijtlaag in één dag, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.