Skatebanen en -parken

Skatebanen en -parken

De manier waarop de openbare ruimte wordt ingericht verschuift. Steeds vaker sporten mensen niet alleen in de sportschool maar ook buiten. Gemeentes en andere instanties spelen met nieuwe voorzieningen in op deze groeiende behoefte aan buiten sporten. Skatebanen en -parken schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook voor deze openbare sportvoorzieningen kunt u bij Griekspoor terecht. Wij hebben ervaring in het onderhouden en repareren van skatevoorzieningen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is één van onze speerpunten. Wij bieden duurzame oplossingen die de kwaliteit en daarmee ook de levensduur verlengen. Griekspoor heeft het ISO14001 milieucertificaat. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar betere en duurzamere oplossingen. Dit doen we door jaarlijks te controleren of onze leveranciers en producten nog voldoen aan onze milieustandaarden. Ook brengen wij onze CO2-uitstoot in kaart en hebben sinds 2017 de maximale trede van de CO2-certificering.

Kwaliteit en service

Griekspoor zorgt voor periodiek onderhoud van uw skatepark, dit verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid voor sporters. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit in de uitvoering. Wij denken graag mee over een creatieve en sportieve invulling van uw skatebaan of skatepark.

Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.