Bedrijfshallen en -terreinen

Ideale markering voor uw bedrijfshal en -terrein

Markering en belijning vallen vaak pas op als ze er niet meer zijn. Griekspoor zorgt voor de juiste toepassingen en het onderhoud van markeringen van uw magazijn, parkeerplaats, bedrijfshal, buitenterrein etc. Markeringen verhogen de veiligheid en dragen bij aan het efficiënt gebruik maken van ruimte. In bedrijfshallen waarvan rollend materieel en voetgangers gebruik maken, vereist de arbo-wetgeving dat er voor voetgangers een veilige ruimte wordt gecreëerd. Belijning is de eenvoudigste manier om deze scheiding te realiseren.

Minimale overlast

Voor alle markering en belijning in uw bedrijfshal, magazijn, laad- en losdocks of op uw bedrijventerrein kunnen we u volledig van dienst zijn. Met opstelvakken, pijlen, looproutes en andere belijningen zorgen we voor structuur en een veilige werkomgeving. Graag kiezen we samen met u de optimale markering die past bij de ondergrond en de belasting. We hebben daarbij de keuze uit vijf producten. Over deze producten leest u hier. Van deze opties is belijning met verspuitbare koudplast een van onze specialiteiten. Met onze elektrische machines blijven de geluidsoverlast en de uitstoot van gassen binnen tot een minimum beperkt.

Laaddock markeringen

Optimaliseer uw laad– en losprocessen met de laaddock markeringen van Griekspoor. Door duidelijke belijning aan te brengen in het dock, wordt de vrachtwagenchauffeur geleid naar de ideale positie voor het laaddock. Het volgen van deze lijnen zorgt ervoor dat de vrachtwagen automatisch in het midden voor de dockdeur staat, wat het risico op schade aanzienlijk vermindert. De markeringen zijn snel en eenvoudig aan te brengen met een droogtijd van slecht 20 minuten, wat bijdraagt aan een efficiëntere workflow. Bovendien veroorzaken de korte droogtijd van de markeringen minimale onderbrekingen in de dagelijkse processen, waardoor uw logistieke operaties soepel en gestroomlijnd verlopen. Investeer in de precisie van Griekspoor’s laaddock markeringen voor een verbeterde veiligheid en efficiëntie in uw laadzone. 

Veiligheidsbelijning

Met opstalvakken, pijlen, looproutes en andere belijningen wordt een gestructureerde en veilige werkomgeving. Het vinden van de juiste balans tussen veiligheid en productiviteit is van groot belang. Het opstellen van een verkeer/veiligheidsplan is hierin dan ook de eerste stap naar veilig en gestructureerd werken.

Voor het ontwerpen van het plan komen wij bij u op locatie en bespreken we samen de mogelijkheden. Waar ontstaan de problemen en welke markeringen zorgt voor de veiligste oplossing. Denk hierbij aan looproutes, heftruckpaden, voorrangsregelingen etc. Ook de brandblusinstallaties, EHBO dozen, oplaadstations, vluchtdeuren en verzamelplaatsen. Wij brengen advies uit en verwerken dit advies in de plattegrond(en) van de locatie, waarin wij de veiligheidsmarkeringen tekenen.

Resultaat staat voor ons altijd voorop. Door het implementeren van een verkeer/veiligheidsplan wordt er duidelijkheid, veiligheid en overzicht voor alle werknemers en bezoekers gecreëerd.

Veiligheidsplan plattegrond