Bruggenbouwers

Griekspoor: de bruggenbouwers

Bruggen, sluizen en andere civiele kunstwerken zijn onmisbaar voor mobiliteit en bereikbaarheid van Nederland. Daarom is het van groot belang dat zij in goede conditie zijn en blijven. De afdeling techniek van Griekspoor ontwerpt, bouwt en beheert civiele kunstwerken voor zowel publieke opdrachtgevers als private partijen. Dit doen wij in veel gevallen multidisciplinair, zodat u één vast aanspreekpunt heeft. Onze activiteiten richten zich op het hele uitvoeringsproces: van ontwerp tot montage en oplevering, advies, inspectie, onderhoud en asset management.  

 

Alle disciplines onder één dak 

De grote kracht van Griekspoor is onze integrale aanpak en service. Wij hebben alle benodigde kennis, disciplines en materieel in huis om projecten van begin tot eind te verzorgen. En u daarmee te ontzorgen. Wij bieden voor elk project een (totaal-)oplossing, passend bij uw wensen en budget.

Ontdek onze diensten en expertises

Service en onderhoud

Griekspoor beheert en onderhoudt elk type brug. Dat doen we op contractbasis zodat u er geen omkijken naar heeft. Is er sprake van een storing of calamiteit? Onze 24-uurs storingsdienst biedt direct vakkundige ondersteuning. 

Beweegbare bruggen en sluizen

Van moderne bascule– en hefbruggen tot monumentale ophaalbrug. Elektrisch, hydraulisch of mechanisch. 
Wij (ver)bouwen, beheren en onderhouden elke denkbare beweegbare brug.

Vaste bruggen

We ontwerpen, produceren, plaatsen, conserveren én onderhouden vaste bruggen in alle soorten en maten. Bruggen van hout, beton, staal, kunststof composiet of een combinatie hiervan. We bouwen elke brug van A tot Z zelf, met eigen mensen en materieel.

Overige kunstwerken

Ook voor andere civieltechnische constructies bent u bij ons aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor de renovatie, het onderhoud of de conservering van sluisdeuren, afsluitboominstallaties, zwembaden, afwaterzuiveringsinstallaties en aanverwante technische installaties.

Specialismen

Griekspoor is gespecialiseerd in diverse duurzame (herstel-)technieken: het aanbrengen en onderhouden van slijtlagen, houtrotreparatie en conservering van staal en metaal.  Hiermee verlengen we de levensduur van uw objecten en besparen we kosten.

Duurzaamheid en innovatie

Wij zetten ons dagelijks in voor duurzaamheid en innovatie. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden altijd met het oog op de toekomst. Door duurzame en toekomstbestendige bouwmethoden en materialen toe te passen, circulair te werken en te investeren in innovatie en techniek.  

Footer contact

Projecten