Categorie
Bruggen en overig, Overige constructies

Project: Realisatie taludtrap Reint Laan Jr. Brug

Opdrachtgever: Langezaal & Inniger

Uitvoeringsperiode: Eerste kwartaal 2023

Realisatie taludtrap Reint Laan Jr. Brug, Assendelft

Vanuit de gemeente Zaanstad was de wens uitgesproken om een taludtrap te plaatsen bij de Reint Laan Jr. Brug in Assendelft. In opdracht van Langezaal & Inniger heeft Griekspoor deze werkzaamheden uitgevoerd.

 

Ons ontwerpteam in Nieuw-Vennep ging aan de slag om de taludtrap te laten voldoen aan alle eisen en wensen van de opdrachtgever. Vervolgens is de 18 meter lange trap door onze lasafdeling gerealiseerd, waarna de trap bij ons in de spuiterij gestraald, geschoopeerd en in de juiste kleur gespoten is. Door het schooperen is de trap ten minste 25 jaar corrosievrij.

 

Begin maart is de trap op locatie in Assendelft gemonteerd. Daarbij hebben we ook het straatwerk rond de trap aangelegd. Zo kan iedereen veilig gebruik maken van deze trap!

 

Bijzonder aan dit project is dat wij van ontwerp tot eindproduct de hele uitvoering realiseren. Daarbij voeren we alle werkzaamheden uit in onze werkplaats in Nieuw-Vennep, waardoor we alleen op locatie komen om de trap te monteren. Dit geeft minder overlast in de omgeving van de Reint Laan Jr. Brug.