Straatmeubilair en ontmoetingsplekken

Straatmeubilair en ontmoetingsplekken

De manier waarop de openbare ruimte wordt ingericht verschuift. Gemeentes en andere instanties spelen met nieuwe voorzieningen in op de groeiende behoefte aan buiten recreëren. Ook voor duurzaam en aantrekkelijk straatmeubilair kunt u bij Griekspoor terecht. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen en onderhouden van straatmeubilair voor diverse doelgroepen.

Zo hebben we zelf duurzame, vandalismebestendige en veilige jongerenontmoetingsplekken ontwikkeld, al dan niet uitgerust met een ‘graffiti wall’. Door ontwerp, materialen en afwerking heeft ons straatmeubilair een lange levensduur, weinig onderhoud en een zowel functionele als fraaie vormgeving. Wij zijn op ons best wanneer we in overleg met de opdrachtgever een unieke oplossing mogen bedenken. Zo zat de gemeente Amsterdam in haar maag met de beroemde “I AMsterdam” letters. Griekspoor heeft ze getransformeerd tot een waar outdoor freestylepark met een eigentijdse functie in de openbare ruimte (zie onze referentieprojecten).

Duurzaamheid

Duurzaamheid is één van onze speerpunten. We trachten door hergebruik van bestaande toestellen of ondergronden circulariteit te bereiken. Wij bieden duurzame oplossingen die de kwaliteit en daarmee ook de levensduur verlengen. Griekspoor heeft het ISO14001 milieucertificaat. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar betere en duurzamere oplossingen. Dit doen we door jaarlijks te controleren of onze leveranciers en producten nog voldoen aan onze milieustandaarden. Ook brengen wij onze CO2-uitstoot in kaart en hebben sinds 2017 de maximale trede van de CO2-certificering.

Kwaliteit en service

Griekspoor zorgt voor periodiek onderhoud van het meubilair, dit verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid voor gebruikers. We bieden zelfs een 24/7 calamiteitenservice zodat u geen omkijken heeft naar (spoed)reparaties van eventuele defecten. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit in de uitvoering. Van basisscholen tot bejaardenhuizen, wij denken graag mee over een creatieve of sportieve invulling van uw openbare ruimte.

Straatmeubilair en ontmoetingsplekken