Categorie
Spelen, Straatmeubilair en ontmoetingsplekken
Project:

Jongeren-ontmoetingsplaats aan Kalslagering Nieuw-Vennep geopend

Opdrachtgever:

gemeente Haarlemmermeer

Op de Kalslagering In Nieuw-Vennep kunnen jongeren vanaf vandaag gebruik maken van een nieuwe jongeren-ontmoetingsplaats (JOP). Griekspoor heeft in opdracht van gemeente Haarlemmermeer de oude ontmoetingsplaats vervangen omdat deze vanwege intensief gebruik aan vervanging toe was. De ontmoetingsplaats is centraal gelegen in de buurt van het trapveld en de skatebaan, is overdekt en vandaal- en weersbestendig.

Werkplaats

Griekspoor heeft een assortiment aan producten die in de eigen werkplaats worden geproduceerd en vervaardigd, de JOP zoals die op de Kalslagering is er hier een van. Dit houdt in dat de constructie in de werkplaats in Nieuw-Vennep is geproduceerd en behandeld en na productie op de Kalslagering in Nieuw- Vennep is geplaatst.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

De ontmoetingsplaats is opgebouwd uit hoogwaardig staal dat weersbestendig en hufterproof is. Het staal is gestraald, geschopeerd, afgelakt en geconserveerd met speciale 2-componentenlak. De ontmoetingsplaats en de vandaalbestendige prullenbak zijn behandeld met een speciale wallcoat.

Wallcoat

Doordat de ontmoetingsplaats en de door Griekspoor geplaatste prullenbak zijn behandeld met een speciale wallcoat kan graffiti, door vandalisme, makkelijk worden gereinigd zonder dat het onderliggende oppervlak wordt beschadigd.