Categorie
Belijning, Belijning speelpleinen
Project: Speciale Cruyff Court Bibian Mentel, De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht 
Een rolstoelparcours, kleurrijke elementen en diverse speelcirkels

In opdracht van de Johan Cruyff Foundation hebben wij de markeringen van een Speciale Cruyff Court en coatings op het terrein mogen realiseren. Dit Speciale Cruyff Court is te vinden bij De Hoogstraat Revalidatie Utrecht en is vernoemd naar één van de allerbeste ambassadeurs van het aangepast sporten en de paralympische sport: Bibian Mentel.

 

De Johan Cruyff Foundation geeft kinderen doormiddel van projecten zoals Cruyff Courts, Schoolplein14 en sportprojecten voor kinderen met een beperking de ruimte om te sporten, bewegen én zich te ontwikkelen. Als preferred supplier van de Johan Cruyff Foundation realiseren wij de coatings voor deze projecten. Naast Cruyff Courts in de wijken realiseren ze ook Cruyff Courts bij instellingen voor kinderen met een beperking. Deze Speciale Cruyff Courts zijn aangepast aan de behoeften van deze kinderen.

 

Het Speciale Cruyff Court bij De Hoogstraat Revalidatie Utrecht is volledig ingericht voor de kinderen en volwassenen die daar revalideren. Het veld heeft een centrale plek gekregen bij behandelprogramma’s. Met coatings hebben wij onder andere een rolstoelparcours, kleurrijke elementen en diverse speelcirkels aangelegd.