Brug Fort bij de Kwakel vervangen

[Update 17-9-2018 Brug Fort bij De Kwakel]

Eerst een belangrijke mededeling voor de omwonenden:
Aanstaande woensdag 19-09-2018 gaan wij de landhoofden op de reeds aangebrachte palen aanbrengen. Hiervoor maken wij gebruik van een hijskraan. Deze kraan zal naast de tijdelijke brug worden opgesteld, hierdoor kunt u gebruik blijven maken van de brug.

Alleen gedurende de hijswerkzaamheden zelf zult u mogelijk hinder ondervinden, doordat u even moet wachten. Bedankt voor uw medewerking en excuus voor het eventuele ongemak.

Griekspoor is alweer een stap verder wat betreft het realiseren van de compleet nieuwe brug bij Fort bij de Kwakel. De heipalen zijn de grond ingegaan.

Ook de beschoeiing aan de eilandzijde is al klaar, met de beschoeiingen aan de andere kant is Griekspoor op het moment druk bezig.

In de werkplaats zijn medewerkers van Griekspoor aan het werk aan de eigenlijke brug. De brug wordt in de werkplaats al zoveel mogelijk voorgemonteerd, zodat de brug straks in korte tijd geplaatst kan worden. Het houten brugdek is al aangebracht en met de slijtlaag zijn we op dit moment bezig.