Topsport Griekspoor

Topsport zit in ons DNA, topsport in civiele techniek

Op hemelvaart zijn we met een team collega’s naar de Dutch Masters of Motocross wedstrijd geweest om onze Lars Griekspoor aan te moedigen. Hij is in de top 20 belandt en daarmee is hij gestegen in de ranking.

Griekspoor topsport in civiele techniek

Dat we ons als team identificeren met (top)sport komt door onze identiteit en visie. De sportieve inborst van de oudere generaties Griekspoor is overgegaan op de jongste generatie. De zoons van directeuren Ron en Frank Griekspoor weten hoge ogen te gooien in het internationale tennis- en motorcrosscircuit. Hun aanwezigheid in het veld maakt het sportieve netwerk van Griekspoor sterker dan het al was.
Naast binnengekomen opdrachten vanuit de sportwereld komen ook veel medewerkers (team Griekspoor) bij Griekspoor binnen vanuit de sportwereld. Topsport staat bij ons voor ontwikkeling, eenheid, innovatie en het gezamenlijk streven naar een doel. Stuk voor stuk zijn we topsporters in de civiele techniek.

Moto-X lift

Ook al 50 jaar centraal in de sportwereld is het zelf ontworpen product van Griekspoor dat zich voortdurend doorontwikkeld. De Moto-X lift, geboren uit de liefde voor de motorsport en techniek & innovatie. Een ‘pocket-size’ motorlift van duurzame materialen. Net zoals het bedrijf en de medewerkers zich ontwikkelen, ontwikkelt de Moto-X Lift mee.

Terugblik naar de ochtend van de Dutch Masters of Motocross

Donderdagochtend (Hemelvaart), Kwintelooyen in Gelderland.

Een rij met auto’s afwachtend om te kunnen parkeren. Vol met fanatieke mensen om hun favoriete motocrossrijders aan te moedigen. Een verzamelpunt voor eenheid werd gecreëerd bij de camper waar ook de thuisbasis was van onze Lars Griekspoor. Langzaamaan verzamelden we in de voortent en genoten van de voorpret met een goede kop koffie of thee. Toen begon het aftellen voor de start…..

We hebben deze dag genoten en voor ons als team Griekspoor betekent het nog meer. Want topsport zit bij ons in het DNA.