Technische problemen Stevensbrug opgelost

Technische problemen Stevensbrug in Leiden opgelost

Griekspoor heeft aan de hand van een storingsmelding bij de Stevensbrug in Leiden onderzoek uitgevoerd aan de hydraulische installatie. Hierbij kwam naar boven dat de afdichtingen van de cilinder niet in orde waren en lagering kapot was. De volledige cilinder, lagering en lager stoelen zijn gereviseerd en hoogwaardig geconserveerd. Dit alles is uitgevoerd in een tijdsbestek van een 1 werkweek.

Gemeentes kunnen met onze onderhoudscontracten en storing- en calamiteitendienst snel en effectief schakelen wat onderhoud, storingen en schades betreft. Bij de Stevensbrug in Leiden, is zo bijtijds geconstateerd dat er een nieuwe cilinder nodig was. Bij een melding is Griekspoor binnen een uur bij het object aanwezig.

Reviseren voor hergebruik

De revisie van de oude cilinderstang uit de Stevenbrug is uitgevoerd door internationaal zuster bedrijf Griekspoor Thermal Coatings.
Zij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en afwerken van coatings voor de maritieme industrie en de hydraulische industrie.
De volledig gereviseerde cilinder is binnen een week teruggeplaatst in de brugkelder, zodat al het verkeer weer gebruik kon maken van de brug.

 

Hydrolische_cilinder_loskoppelen

Plaatsen_hydrolische_cilinder

Stevenbrug_ophalen

hydrolische_cilinder_geplaatst