Sporten gewichten

Sporten en voedingsadvies op maat voor onze medewerkers

Griekspoor is een samenwerking aangegaan met Choose Your Diet, om het personeel te voorzien van op maat gemaakt voedingsadvies. Daarnaast zullen er ook bootcamps op het eigen terrein worden georganiseerd. 

Iedere medewerker die het wil wordt voorzien van op maat gemaakt voedingsadvies. Eigenaar Frank Griekspoor: “Al jaren gebruiken wij de slogan ‘Topsport in civiele techniek’. Goed voor jezelf zorgen is daarom extra belangrijk. Wij zijn daarom ook zeer blij dat wij ons personeel de optie kunnen bieden om op maat gemaakt voedingsadvies te krijgen van een ander bedrijf uit de regio.”
Diëtist en eigenaar van Choose Your Diet, Dylan Snelders, vult aan: “We beginnen eerst met het voeren van een intakegesprek om de doelen van de medewerkers te bepalen. In eerste instantie proberen we om eenieders eetpatroon te verbeteren, welke per persoon verschilt. Omdat het doel van iedereen verschilt moeten we maatwerk leveren. Een bijzonder leuke uitdaging!”

Op dit moment hebben reeds zestien medewerkers zich aangemeld. Na de zomervakantie zal er een nieuwe kennismaking plaatsvinden zodat medewerkers die tijdens de zomer afwezig waren ook geïnformeerd kunnen worden.