Ride for the Roses 2018

Ride for the Roses 2018

De dag begon vroeg. Om maar liefst 7 uur werd op de zaak verzameld. Doordeweeks is dit geen probleem voor de heren, maar op een zondag was dit toch wel even andere koek. Er klonken dan ook wel hier en daar wat opmerkingen, maar over het algemeen zat de sfeer er goed in en had iedereen er zin in. In een lange rij reed de groep richting de Expo. De heren waren al een aardige bezienswaardigheid, een grote groep fietsers, allemaal in het rode Griekspoor fietstenue.

Aangekomen bij de Expo keek de organisatie toch wel een beetje verwonderd op naar de groep die al zo vroeg aankwam. Maar het was toch ook wel fijn, we konden zo doorrijden naar het startvak en daar de fietsen parkeren. Daarna was het tijd voor een stevig wielrennersontbijt, koffie en natuurlijk de groepsfoto.

De heren keken regelmatig op hun klokje, mochten ze al… Langzaam kroop de wijzer richting half 10, dan zou de openingsceremonie beginnen. Om 5 voor half 10 stond iedereen klaar met zijn fiets aan de hand. Het was nog spannend, waar om 7 uur nog schitterend weer voor de hele dag werd voorspeld, begon het om half 10 zelfs te regenen… Gelukkig trokken de wolken snel over en konden de fietsers droog vertrekken. Na nog even wachten werd het lied ingezet dat voor elke editie afgespeeld wordt bij de Ride for the Roses. Het lied was ‘the Rose’. Het werd doodstil in de zaal en de emoties zaten in de lucht. Hierna mochten de fietsers vertrekken!

Toen ongeveer de helft van de tocht erop zat, zagen de heren plotseling vlaggen met een herkenbaar logo erop… Ze sloegen rechtsaf en kwamen bij een heuse koffiestop. Hier stonden medewerkers van Griekspoor klaar die de heren voorzagen van koffie met appelgebak en slagroom. Een zeer leuke onderbreking, waarna iedereen weer met frisse moed op de fiets stapte!

De aankomst in de Expo was mooi, iedereen kreeg een roos als dank voor de deelname aan de Ride for the Roses. Met een lekkere lunch vanuit de organisatie werd de dag afgesloten en konden de deelnemers gaan genieten van een verdiende vrije middag, waar ze terug konden kijken op een geslaagde dag.

Waar het voor sommige onwijs meeviel en die het fluitend fietsten, was het voor andere een echte uitdaging. Maar wat zijn wij als bedrijf trots dat iedereen het gered heeft! Voor zo een mooi doel komt de sportersmentaliteit in onze medewerkers naar boven. Met het bedrijf hebben wij dan ook een mooi geldbedrag opgehaald voor de strijd tegen kanker. Wij hebben genoten van the Ride for the Roses 2018! Organisatie en deelnemers, bedankt!