Categorie
Beheer en onderhoud, Beweegware bruggen, Bruggen en overig
Project:

Onderhoud beweegbare bruggen Gooise Meren

Opdrachtgever:

gemeente Gooise Meren

Griekspoor onderhoudt in opdracht van de gemeente Gooise Meren negen beweegbare bruggen in Naarden en Muiden. Het onderhoud wordt door Griekspoor uitgevoerd voor de periode 2017 t/m 2019 met een optie tot verlengen met 1 x 2 jaar. In deze periode gaat Griekspoor zorgen voor het planmatig en correctief onderhoud, inspecties en de storings- en calamiteitendienst.

De werkzaamheden betreffen civiele, mechanische, elektrische, elektronische en hydraulische werkzaamheden. Specifiek kan hier gedacht worden aan het reinigen van de bruggen, het smeren van de bruggen, het verrichten en rapporteren van elektrische metingen volgens de norm van de NEN 3140 en het controleren van de juiste werking en conditie van de gehele mechanisch/hydraulische bruginstallatie volgens de norm NEN 2767-4.

Er wordt voor korte communicatielijnen tussen de gemeente Gooise Meren en Griekspoor gezorgd door een vast en ervaren projectteam aan het project toe te wijzen. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever altijd een vast aanspreekpunt heeft en altijd dezelfde, veelal bekende, gezichten ziet.

Griekspoor heeft momenteel meer dan 80 objecten in beheer en onderhoud en diverse contracten voor onderhoud aan technische installaties. Deze werkzaamheden worden voor de overheid, maar ook voor particulieren, VVE’s en bedrijven uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact met ons op.