Motocross Nieuw-Vennep

Motocross Nieuw-Vennep, een korte terugblik!

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we weer genoten van het Nederlands grootste en oudste MotoCross Evenement voor hobbyisten gehouden in Nieuw-Vennep. Hulde weer aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Het weer zat mee, de opkomst van rijders en publiek was geweldig, en de sfeer was ook weer top.

Voor ons is de Motocross in Nieuw-Vennep altijd extra speciaal, ons Motocross team (Team Griekspoor) is bij de thuiswedstrijd voor iedereen makkelijk te bezoeken, maar bij dit evenement zie je ook duidelijk de grote sportieve inslag binnen ons bedrijf. Voor onze organisatie Griekspoor is het fijn te zien dat veel van onze contacten het leuk vinden om ons op te zoeken en een kop koffie te drinken bij ons team.

Veel van onze medewerkers zijn op een manier betrokken, of het in de organisatie is, de voorbereiding, of de dagen zelf als vrijwilliger, bezoeker, deelnemer of omdat de kinderen meerijden. Wij kunnen hier enorm van genieten, het verbind ons en versterkt het team gevoel binnen onze organisatie. Niet voor niks dat we steeds vaker zien dat nieuwe werknemers ons leren kennen via de onze betrokkenheid en aanwezigheid op sportief gebied.

Een greep uit de rijders welke we allemaal aan de start hebben zien staan, ze werken bij ons of 1 van de ouders werkt bij ons;

Tim van der Maarl, Eline Duivenvoorden, Marco Kamper, Niek Kamper, Jaimi Jongkind, Robbie Hoogenboom, Stefan de Koker, Levi de Koker, Chris van Groen, Calvin van Groen, Quincy van Groen, Jens Griekspoor, Frank Griekspoor, Lars Griekspoor. Geweldig dat jullie er allemaal waren en allemaal gefeliciteerd met jullie resultaat.