Vakbeurs

Griekspoor aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 27 september en donderdag 28 september is Griekspoor weer aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar vestigen wij de aandacht op een nieuwe innovatie in de waterbouw, namelijk het duurzaam renoveren van meerpalen met hergebruik van bestaande materialen.

Houten meerpalen, onderdeel van een remmingwerk, worden voornamelijk aangetast op en rond de lucht-water lijn. Door wisselende omstandigheden zijn dit de eerste plekken waar houtrot plaatsvindt. Bij de toepassing van ons nieuwe systeem wordt de bestaande meerpaal tot onder het rotte gedeelte afgezaagd, waarna wij met behulp van een stalen constructie een vernieuwd paaldeel op de bestaande paal plaatsen.

Dit is een veel milieubewustere keuze omdat we minder nieuw hout gebruiken en goed materiaal niet verloren gaat. Vanwege de korte uitvoeringstijd en minimaal gebruik van materiaal, resulteert deze methode in een bewezen effectief en financieel aantrekkelijke oplossing.

Wil je meer informatie en alle voordelen op een rijtje? Kom dan op 27 of 28 september langs bij stand 3.6.00 in de Jaarbeurs Utrecht. Aanmelden is gratis via de website van de Vakbeurs.