Las-/opspantafel

Een las-/opspantafel is onmisbaar

Lassen is een vakmanschap dat een aantal belangrijke vaardigheden van de lasser vraagt. Het vergt kennis van zaken en werken met het beste materieel. Bij Griekspoor blijven we innoveren én investeren in materieel, om ervoor te zorgen dat onze mensen het vakmanschap wat ons uniek maakt kunnen blijven leveren. Zo hebben wij onlangs geïnvesteerd in een nieuwe las-/opspantafel voor de lasafdeling.

Lassen is een verbindingstechniek die in de civiele techniek heel veel wordt gebruikt. Door middel van lassen worden materialen aan elkaar verbonden. Griekspoor beschikt over een eigen lasafdeling met ervaren lassers die het vakwerk meer dan goed in de vingers hebben zitten. Het voordeel van een interne lasafdeling is dat wij voor onze projecten altijd maatwerkoplossingen leveren, snel kunnen schakelen en ook de kwaliteit van het werk kunnen waarborgen. Geen project is hetzelfde, en dat geldt ook voor onze opdrachtgevers. We maken staalconstructies in alle soorten en maten en lassen conform de NEN-EN 1090 normering.

Bij het lassen heb je verschillende benodigdheden. Een las-/opspantafel is een onmisbaar hulpmiddel. Het is namelijk belangrijk om de constructie zo goed en nauwkeurig mogelijk te kunnen positioneren. Daarnaast wordt deze tafel ook gebruikt om te frezen, assembleren, meten en hechten. Dit type las-/opspantafel wordt gekenmerkt door een hoge mate van precisie en gebruiksvriendelijkheid. Het werkblad is bestand tegen lasspetters. Of het nu gaat om een zeer groot, complex project of een kleinschaliger project, de las-/opspantafel vormt een uitstekende basis voor onze projecten.