Wegmarkeringen in kaart

Het volledige areaal wegmarkeringen in kaart en overal inzichtelijk

Van iedere streep of markering, ongeacht de locatie, weten wij precies waar het ligt, wat voor materiaal er ligt en welke conditie het heeft.
Wij, Griekspoor, ontzorgen onze opdrachtgevers graag. Daarom werken wij voor het beheren van het volledige areaal aan wegmarkeringen met Greenpoint. Greenpoint is een online beheersysteem voor de openbare ruimte waarbij informatie eenvoudig uit te wisselen is met de betrokken partijen.

Een goede wegmarkering is noodzakelijk voor veiligheid in het verkeer. Haaientanden, lijnen, pijlen, nummering, symbolen en andere markeringen zorgen voor duidelijkheid op de wegen. Jacco Griekspoor – Manager Belijning & Markering: “De jongens die buiten daadwerkelijk de markeringen zetten hoeven niets meer op te schrijven, want al het werk wordt digitaal geregistreerd. In Greenpoint leggen we alle informatie over wegmarkeringen vast en wisselen we op die manier de informatie uit met onze opdrachtgevers in de vorm van basisplannen, uitvoeringsplannen en rapportages. Zo zijn onze opdrachtgevers realtime op de hoogte van de actuele staat van de gemeentelijke wegmarkeringen voor, tijdens en na een inspectieronde, maar ook tijdens en na de uitgevoerde werkzaamheden.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Een greep uit de voordelen:

    • Het bevorderen van een soepele samenwerking.
    • De voortgang van de werkzaamheden zijn realtime te volgen. Dit geeft continu zicht en grip op de uitvoering.
    • Samen realiseren we een realistische en haalbare jaarplanning. Deze jaarplanning is afgestemd op de condities van wegmarkeringen, de omstandigheden op locatie en het beschikbare budget.
    • Het areaal en kostenbepalende hoeveelheden volledig in beeld. Hierdoor weten we exact wat er moet gebeuren en welke kosten dat met zich meebrengt.
    • Altijd de beste kwaliteit en het beste resultaat.