Adamas en Griekspoor gaan voor het hoogst haalbare

Afgelopen zomer hebben wij ons partnership met Adamas Inloophuis verlengd met het Diamant lidmaatschap, om de deuren onvoorwaardelijk open te kunnen blijven houden.

In deze tijd beseft iedereen dat je ieder moment Corona kunt krijgen. Dit geldt ook voor Kanker. Moeder van een jong gezin, een notaris met goedlopend bedrijf, een kind met spontane leukemie. “Dit zie je ook bij Adamas Inloophuis”, zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis. “Het kan iedereen overkomen en iedereen gaat er anders mee om. Dit geldt niet alleen voor de patiënt, maar ook voor hun naasten”.

Hoogst haalbare

Griekspoor staat synoniem voor topsport. ‘Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare’ en dat is wat ze bij Adamas ook doen voor hun gasten. (Oud)patiënten, naasten, nabestaanden en jongeren ondersteunen in hun proces met kanker. Zorgen dat ze hun (veer)kracht weer hervinden op mentaal gebied. Door het aanbieden van allerlei activiteiten en een luisterend oor: behoeftegericht en persoonlijk maatwerk. Dat is wat Adamas gasten aanbiedt en daarin herkennen wij ons in”, zegt Frank Griekspoor, directeur Griekspoor.

Adamas is door Corona financieel zwaar getroffen. Grote evenementen, waar Adamas het goede doel van was, gingen niet door. Extra reden voor Griekspoor om lid te worden van de Adamas Bedrijven Club en Adamas 3 jaar lang financieel te ondersteunen. “En dat is niet de eerste keer hoor”, lacht Osinga, “Griekspoor ondersteunt ons al jaren, maar nu voor een langere periode. Dat geeft ons meer rust. We hopen dat er meer organisaties of particulieren zijn die ons op die manier willen ondersteunen”.

Afbeelding_Adamas