Werken bij Griekspoor – interview met Yannick

Interview Yannick - Vacatures

Wat houdt jouw functie in?
Ik ben werkzaam als Projectcoördinator calculator bij de afdeling GWW; Grond, Weg- en Waterbouw. Dat houdt in dat ik het proces beheers vanaf het moment dat de aanvraag binnenkomt, tot aan de uitvoering en de oplevering. Daarmee ben ik eigenlijk de contactpersoon met een adviserende rol voor zowel de mannen buiten als de opdrachtgever.

Hoe ziet voor jou een werkdag eruit?
Negentig procent van de tijd zit ik op kantoor. Af en toe ga ik ook op een projectlocatie kijken of de mannen het onder controle hebben en of de opdrachtgever tevreden is.

Wat vind je het mooiste aan jouw werk?
De vele uitdagingen. Het feit dat het zo uitdagend is zorgt ervoor dat je elkaar continu blijft pushen om steeds betere resultaten te behalen. En als iedereen tevreden is, dan geeft dat een kick. Wat het ook leuk maakt is de onderlinge waardering. We hebben een leuk team en de lijntjes zijn heel kort. Je weet precies wat zich overal afspeelt in het bedrijf. Het is een lekkere jonge werksfeer die hier hangt. Het voelt meer alsof je met vrienden aan het werk bent dan met collega’s.

Wat vind je het mooiste moment van je werkdag?
De kleine dingetjes; als ik aan het eind van de dag word gebeld door de jongens van buiten en ze me vertellen dat het vandaag echt super ging. Of als je een complimentje van de opdrachtgever krijgt.

Wat versta je onder topsport in civiele techniek?
We zijn hier met een heel gedreven team, iedereen is heel enthousiast. We willen allemaal het mooiste en beste werk leveren en daarvoor hebben we het beste materieel tot onze beschikking. Als je dan samen een mooi project wegzet, dan voelt dat echt als topsport in een team. Je gaat gewoon voor het beste resultaat met zijn allen.