Werken bij Griekspoor – interview met Kevin

Interview Kevin - Vacatures

Wat houdt jouw functie in?
Als uitvoerder ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor de lopende projecten bij GWW. Ik ben verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit binnen de gestelde tijdstermijn.

Hoe ziet voor jou een werkdag eruit?
Ik begin om zes uur ’s ochtends en dan ga ik eerst samen met de collega’s van buiten de werkzaamheden doorspreken. Gedurende de dag ben ik vooral druk bezig met het bezoeken van de projecten waar we mee bezig zijn.

Wat vind je het mooiste moment van je werkdag?
’s Ochtends om zes uur samen met de jongens in de kantine de dag beginnen met een kop koffie, dat zorgt echt voor een teamgevoel. Het werken in teamverband en het sparren over en weer met je collega’s gedurende de dag is ook onwijs leuk.

Wat vind je het mooiste aan jouw werk?
De diversiteit van het werk, de verschillende personen waar we mee werken, en het teamgevoel. Ik denk dat Griekspoor draait om het verzamelen van de juiste mensen om je heen, vooral in het gespecialiseerde werk wat wij doen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich hier gewaardeerd voelt. Ik laat de mannen buiten zien dat ik respect en waardering voor hen heb, onder meer door ervoor te zorgen dat ze over uitstekend materieel beschikken. Ik ben immers afhankelijk van het resultaat wat zij leveren. Als je respect en waardering laat zien, dan krijg je dat ook van hen terug. Het verloop hier is dan ook heel laag. Daarnaast vind ik het belangrijk het familiegevoel van het bedrijf te behouden.

Wat versta je onder topsport in civiele techniek?
Zo efficiënt mogelijk de juiste mensen inzetten op de juiste projecten, en zodoende een goed resultaat behalen. Zo kunnen we onze kwaliteit van een zo hoog mogelijk niveau houden.