Werken bij Griekspoor – interview met Els

Interview Els - Vacatures

Wat houdt jouw functie in?
Bij de afdeling Marketing en Communicatie houden we ons bezig met het creëren van content, het bijhouden van de website en de statistieken van de website. Ook versturen we nieuwsbrieven en persberichten en doen we de opmaak voor brochures en leaflets. Heel breed en heel diverse.

Hoe ziet voor jou een werkdag eruit?
Geen dag is hetzelfde eigenlijk. De ene dag ben ik bezig met het uitschrijven van referentiecases, maar ik kom ook wel op locatie bij projecten. Als een wethouder een brug na een renovatie officieel komt openen bijvoorbeeld, dan maken we daar een mooi PR-momentje van. Dan ben ik op locatie aanwezig om foto’s te maken en om eventueel de pers te woord te staan.

Wat vind je het mooiste aan jouw werk?
Dat ik met de marketing en communicatie hetgeen wat de jongens allemaal doen kan vertalen, zodat de doelgroep de verhalen kan lezen over de projecten en de nieuwe innovaties we die hier doen. Ik vind het wel kicken om die vertaalslag te maken en te zorgen dat het bij de juiste doelgroep terecht komt. Ze doen hier zoveel mooie projecten.

Wat vind je het mooiste moment van je werkdag?
Om als ik ’s ochtends aan kom rijden te zien hoe hier al volop bedrijvigheid is. Hard werken aan de mooiste projecten om het beste resultaat te behalen.

Wat versta je onder topsport in civiele techniek?
Iedereen probeert individueel het beste uit zichzelf te halen, maar we werken ook echt als team samen. We proberen het beste uit elkaar te halen om zo de mooiste en beste resultaten te behalen.