Griekspoor plaatsen voetganger-fietsbrug Pijnacker

Ultra Hoge Sterkte Betonnen Bruggen

Bij UHSB is sprake van een nieuwe technologie. Die betreft grondstoffen en procestechniek. UHSB is een erg dicht materiaal; het poriegehalte is vergelijkbaar met dat van keramiek.

UHSB is vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen. Daardoor is het bestand tegen extreme omstandigheden en kent het een onderhoudsvrije levensduur. Waar onbeperkte beschikbaarheid en/of slanke en sierlijke constructive aan de orde zijn, is UHSB de beste optie.

Complex maar slank

De betondekking die normaal nodig is ter bescherming van het wapeningstaal, kan bij UHSB minimaal zijn. Door toepassing van staalvezels in UHSB kunnen slanke en complexe vormen worden gemaakt, die in gewapend beton nauwelijks mogelijk zijn. Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Inspectie, onderhoud en reparatie
  • Storing of calamiteit: 24/7 service

Inspectie, onderhoud en reparatie

Griekspoor voert op reguliere basis inspectie, onderhoud en reparatie uit aan betonnen bruggen. Ons bedrijf werkt altijd op basis van een maatwerk inspectieprotocol, afgestemd op het type brug.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.

Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.