Terreininrichting

Een goede terreininrichting zorgt voor een professionele en representatieve uitstraling. Griekspoor heeft al jarenlang ervaring met terreininrichting. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen opdrachtgevers met advies voor de aanleg van nieuwe projecten of voor renovatie van bestaande terreinen. Maar daar houdt Griekspoor niet op, minstens zo belangrijk is het onderhoud van het terrein.

Ontwerp en grondwerk

Griekspoor overlegt en werkt samen met de opdrachtgevers om tot een geschikt ontwerp te komen, met daarbij passend grond-, weg- en waterwerk. Dit ontwerp is de basis voor een succesvolle realisatie van uw plan. Het plan wordt verder uitgevoerd door vakmensen die wij op alle onderdelen van het project hebben rondlopen. Al onze medewerkers, waaronder planners, grondwerkers, uitvoerders en stratenmakers werken samen om van het plan een groot succes te maken. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de actuele stand van zaken in de wet- en regelgeving.

terreininrichting-1
terreininrichting-2
terreininrichting-3
terreininrichting-4

Inrichting en uitstraling

Nadat het ontwerp gemaakt en het grondwerk verricht is, volgt de zichtbare inrichting. Griekspoor voert ook deze inrichting vakkundig uit, waarbij wij alle zaken voor onze rekening nemen. Hierbij kan gedacht worden aan de beplanting, stallingen, hekwerken, poorten en slagbomen. Maar ook voor bebording en markeringen zodat er logische en veilige looproutes zijn, rookruimtes, speeltoestellen, tuinmeubilair, fonteinen en toegangsbruggen, beschoeiing en zelfs kunstwerken zit u bij ons goed. Samen zorgen wij ervoor dat uw project jaren mee kan en de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

Onderhoud

Voor elk uitgevoerd project is onderhoud erg belangrijk. Als het terrein goed onderhouden wordt, gaat het terrein langer mee. Met het onderhouden van terreinen heeft Griekspoor veel ervaring. Wij beschikken over onderhoudscontracten, hierbij kan ook op een duurzame manier de onkruidbestrijding voor u worden meegenomen. Door dit onderhoudscontract heeft u verder geen omkijken naar het onderhoud van uw terrein meer. Naast onderhoud heeft Griekspoor ook de middelen om calamiteiten snel voor u op te lossen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van terreininrichting? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een oriënterend, maar zeker niet oppervlakkig gesprek.

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)