Header Terreininrichting

Griekspoor 1968 - 2018

 

Terreininrichting

Goede terreininrichting moet functioneel en representatief zijn én jarenlang blijven. De specialisten van Griekspoor helpen u graag met het leggen van een goede basis en met de creatie van een voor u op maat gemaakte buitenruimte. U kunt ons advies vragen voor de aanleg van nieuwe projecten of voor renovatie van bestaande terreinen.  En onderhoud.

Ontwerp en grondwerk

Een solide basis bestaat uit een uitgebalanceerd ontwerp en het daarbij passende grond-, weg- en waterwerk. Dit vormt het fundament voor de succesvolle realisatie van uw plan. Langdurige functionaliteit voor de gebruikers is hiermee gegarandeerd. Griekspoor beschikt over vakmensen op alle onderdelen van het project, van grondwerkers tot stratenmakers. En uiteraard zijn wij op de hoogte van de actuele stand van zaken in de wet- en regelgeving.

View the embedded image gallery online at:
https://www.griekspoor.nl/terreininrichting#sigProIdd4560bc1ae

Inrichting en uitstraling

Op de onderlaag volgt de zichtbare inrichting en ook dat voert Griekspoor met kennis van zaken voor u uit. Dit betreft niet alleen de beplanting, maar ook alle andere zaken die in het ontwerp zijn opgenomen. Wij leveren, plaatsen en monteren onder meer stallingen, hekwerken, poorten en slagbomen, bebording en markeringen, rookruimtes, speeltoestellen, tuinmeubilair, fonteinen en toegangsbruggen, beschoeiing etc. zelfs kunstwerken. Zo zorgen wij ervoor dat uw project de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van terreininrichting? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een oriënterend, maar zeker niet oppervlakkig gesprek. 

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)