Griekspoor onderhoud Calatravabrug Hoofddorp

Stalen bruggen

Een goed alternatief voor de houten brug is de stalen brug. Dit type brug kan over het algemeen meer verduren en gaat veel langer mee. Griekspoor biedt u de beste kwaliteit materialen, het ontwerpen, produceren, op locatie plaatsen en conserveren van stalen bruggen.

De eigenschappen van staal zijn ideaal voor het verwerken van grote belastingen. Het nadeel is dat staal zwaar is, en voor grote stalen bruggen met flinke overspanningen zijn daarom grote funderingen nodig. Dit maakt de realisatie van stalen bruggen relatief duur. Toch wordt veel voor staal gekozen; het is ijzersterk en gaat erg lang mee. Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Staal conserveren
  • Inspectie, onderhoud en reparatie
  • Storing of calamiteit: 24/7 service

Staal conserveren

Of het nu gaat om staal op locatie of een stalen bouwwerk/constructie, wij kunnen het behandelen. In onze eigen werkplaats voorzien wij de stalen constructies van diverse coatings met elk hun eigen doel. Weerbestendig, slijtvast en duurzaam zijn daarbij uitgangspunten.

Inspectie, onderhoud en reparatie

Griekspoor voert op reguliere basis inspectie, onderhoud en reparatie uit aan stalen bruggen. Ons bedrijf werkt altijd op basis van een maatwerk inspectieprotocol, afgestemd op het type brug.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.

Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.