Tallon op ATP-toernooi

Tennisser Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor is onze top tennisser, hij is de zoon van Ron Griekspoor en de broer van Kevin en Scott Griekspoor. Hij bereikte zijn hoogste positie op de ATP-wereldranglijst in november 2023 als nummer 21.

→ Topsport is de mentaliteit binnen Griekspoor om resultaat op het hoogst haalbare niveau te behalen

Griekspoor en sport: een winnend team

Griekspoor is al decennialang verbonden aan sport. Wij geloven dat je door sporten ook vaardigheden ontwikkelt voor de rest van je leven. Doorzettingsvermogen en willen winnen bijvoorbeeld. Maar ook eerlijk spelen, waardig verliezen en jezelf beheersen leer je door actief te sporten. Sporten op het hoogste niveau voegt daar nog iets aan toe: volgens een gericht plan tot het uiterste gaan om je doel te bereiken.

Griekspoor-techniek in de sportwereld

Techniek en sport versterken elkaar: door onze focus op (top)sport krijgt Griekspoor nieuwe sportgerelateerde opdrachten: van straatmeubilair langs voetbalvelden tot de volledige herinrichting van een tennispark. Ook inspireren de sportieve ervaringen het bedrijf tot productontwikkeling: In de motorcrosswereld is Griekspoors MotoX-Lift inmiddels de standaard voor motorfietshefsystemen en de MotoX-Gate is een populair starthek voor trainingsdoeleinden.

Griekspoor ondersteunt sport

De sport heeft Griekspoor veel gegeven. Het bedrijf doet iets terug in de vorm van sponsoring. Soms voor onze naamsbekendheid, soms nieuwe medewerkers te werven of om relaties een mooie dag te bieden. Het bedrijf ondersteunt sporters in haar eigen geledingen, maar betekent ook veel voor breedtesport in de regio: van voetbal tot schaatsen, Griekspoor gelooft in positieve sportieve verbindingen op alle niveaus.