Speeltoestellen

DUURZAME MARKERINGEN VOOR WEGEN

Een goede wegmarkering is noodzakelijk voor veiligheid in het verkeer. Haaientanden, lijnen, pijlen, nummering, symbolen en andere markeringen zorgen voor duidelijkheid op de wegen. Wegmarkering is een specialisme. Griekspoor heeft een enorme ervaring in het aanbrengen en onderhouden van markeringen en belijningen. Wij kijken samen met u naar de behoefte in uw gemeente en helpen u aan de hand van nauwkeurige geo-inspecties en planningen op maat uw budget te bewaken.

VEILIG DE TOEKOMST IN

Kwalitatieve wegmarkering is onmisbaar voor een veilige doorstroom van het  huidige verkeer. Deze onmisbaarheid neemt alleen maar toe bij de evolutie van zelfrijdende auto’s. Er zijn al auto’s die een vorm van assistentie krijgen op momenten dat ze buiten hun rijbaan terecht dreigen te komen. Hiervoor kijken deze driver-aid-systemen naar de wegmarkering. Het belang van goede wegmarkering met een goede reflectie neemt zo alleen maar toe. Griekspoor brengt ook de Type II-markering aan die onder natte weersomstandigheden nog beter zichtbaar is. Ook met onze duidelijke markering van parkeerplekken voor elektrische auto’s, voorzien we in een steeds toenemende behoefte.

MARKERING IS EEN SPECIALISME

Wij adviseren op basis van ondergrond, gebruikerseisen en duurzaamheidseisen, over de keuze van wegenverf, twee-componenten wegenverf, verspuitbare koudplast, koudplast of thermoplast. Lees hier meer over eigenschappen van deze producten.

VELOCOAT FIETSPADCOATING

Voor de markering van fietspaden hebben wij een eigen procedé ontwikkeld: Velocoat fietspadcoating. Lees hier over Velocoat.