Header Homepage I Amsterdam

Griekspoor 1968 - 2018

Speel

De afdeling Speelvoorzieningen van Griekspoor is al jarenlang succesvol in het ontwerp en de aanleg van speelplaatsen en sportveldjes. Op zichzelf staand of rondom gebouwen/kantoren. Afhankelijk van de toepassing en de leeftijd van de gebruikers, werken wij altijd een aantrekkelijk, speelveilig en ‘hufterproof’ ontwerp uit, met toestellen van A-leveranciers. Hiernaast bieden wij u renovatie, inspectie, onderhoud en reparatie.

Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Ontwerp op maat
  • Snelle aanleg
  • Voormontage speeltoestellen
  • Veilig spelen
  • Renovatie
  • Inspectie, onderhoud en reparatie
  • Storing of calamiteit: 24/7 service

View the embedded image gallery online at:
https://www.griekspoor.nl/speel#sigProId4ad40032d5

Ontwerp op maat

Griekspoor helpt u met het volledige traject rondom de realisatie van speelvoorzieningen. Dit begint met een grafisch ontwerp op basis van uw vereisten en wensen. Na bespreking wordt dit aangepast en omgezet in een duidelijke ontwerptekening, zodat u precies weet hoe een en ander eruit komt te zien. Na akkoord wordt het project overgedragen aan de monteurs voor realisatie.

Snelle aanleg

Ons bedrijf heeft alles in huis om een speellocatie snel en compleet (opnieuw) in te richten. Naast het plaatsen van de speeltoestellen, omvat dit ook de aanleg van de valdempende ondergrond, het omringende straatwerk en eventuele beplanting. Ook het omzetten van kolken en het plaatsen van hekwerk behoren tot de vaste werkzaamheden.

Voormontage speeltoestellen

Speeltoestellen worden al zoveel mogelijk in de werkplaats van Griekspoor in elkaar gezet. Vervolgens worden zij afgebouwd, of hooguit in enkele componenten, naar de speelplaats vervoerd. Daardoor is de bouwtijd op locatie zo kort mogelijk.

Veilig spelen

Griekspoor beschikt over het KOMO-procescertificaat BRL 9921, dat essentiële eisen bevat voor een veilige speelomgeving. Zo moeten bijvoorbeeld de afmetingen van openingen waar kinderen doorheen kunnen aan strenge minimale vereisten voldoen. Spelende kinderen mogen uiteraard nóóit klem komen te zitten met hoofd, vingers of andere lichaamsdelen.

Ons bedrijf legt elk jaar de audit af voor de verlenging van dit procescertificaat. Wij werken dus altijd volgens de laatste richtlijnen.

Verder is er de wettelijk verplichte keuring van speeltoestellen door het Keurmerkinstituut. Ook deze richtlijnen zijn dus een belangrijk uitgangspunt voor ons werk. Griekspoor hanteert daarnaast de richtlijnen van NUSO. Dit is de organisatie die in Nederland het spelen en bewegen in de open lucht stimuleert met advies over speelruimte en leefbaarheid.

Renovatie

AIs uw locatie door achterstallig onderhoud al te zeer verslechterd is, dan kan een renovatie uitkomst bieden. Ook kan het zijn dat de speellocatie door de veranderende leeftijdsopbouw in de buurt niet meer aan het doel beantwoordt. In deze en andere gevallen kunt u ons inschakelen voor het opstellen en uitvoeren van een renovatieplan.

Inspectie, onderhoud en reparatie

Hebt u een of meer speellocaties in beheer, dan neemt Griekspoor u graag de jaarlijkse hoofdinspectie en de operationele beheerinspecties uit handen. Met onze inspectiecontracten heeft u naar deze taken geen omkijken meer. Met speciaal daartoe ingerichte servicewagens hebben wij ook alles in huis om snel en vakkundig onderhoud en reparaties te verrichten aan speellocaties.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.

JOHAN CRUYFF SCHOOLPLEIN 14

Griekspoor is preferred supplier (gecontracteerde voorkeursleverancier) van de Johan Cruyff Foundation en realiseert de coatings voor Schoolplein14, van Groningen tot Maastricht! 

Lees alles over Schoolplein 14

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)