Gloednieuwe glijbanen voor diverse zwembaden

Tijdens de zomervakantieperiode  2016 heeft Griekspoor in opdracht van Watergames & More bij Zwembad Poelmeer in Oegstgeest en bij Zwembad Twentebad in Hengelo de glijbanen vervangen voor gloednieuwe glijbanen.

De glijbanen waren door veelvuldig gebruik zodanig versleten dat werd besloten de bezoekers van de zwembaden een nieuwe adrenalinekick te bieden door de spectaculaire “GoH2O Interactive waterglijbanen” te plaatsen.

Maar voordat de bezoekers van deze glijbanen gebruik konden maken moesten er eerst wat werkzaamheden plaatsvinden, zoals het demonteren en verwijderen van de te vervangen glijbanen en trappen in Oestgeest en Hengelo.

In Oestgeest moesten de steunpalen waar de glijbaan op rust worden aangepast om de nieuwe glijbaan te kunnen monteren. Deze steunpalen zijn gelijk hoogwaardig geconserveerd met een speciale chloor resistente zwembad coating. Deze coating is ter plaatse aangebracht en zorgde ervoor dat de palen er als nieuw uitzagen en hergebruikt konden worden. Nadat er nog wat aanpassingen waren gedaan en het beschadigde tegelwerk op de vloer gesloopt en opnieuw aangebracht was, kon de nieuwe glijbaan gemonteerd worden.

Bij het Twentebad in Hengelo moesten er wat aanpassingen plaatsvinden, zoals de benodigde gaten in de vloer boren en stukken van de bestaande vloer slopen om het geheel klaar te maken voor de nieuwe glijbaan.

Nadat alle benodigde werkzaamheden waren uitgevoerd konden de nieuwe hyper moderne glijbanen geplaatst worden. Hierna duurde het niet meer lang voor de bezoekers van de zwembaden met veel plezier en natuurlijk volle vaart van de nieuwe glijbanen naar beneden konden zoeven. 

01-IMG_0380
02-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_1
03-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_2
04-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_3
05-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_4

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)