Header Homepage I Amsterdam

Planner

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.
Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Planner

(fulltime 40 uur)

Wat ga je doen?
Als planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van personeel, materieel en voertuigen. Dit bestaat uit het maken van dag-, week- en maandplanningen en het dagelijks bijsturen van de werkplanningen.

Wat verwachten wij van jou?
Als ervaren planner is het jouw taak, samen met het bedrijfsbureau en de uitvoerders, om zorg te dragen voor het optimaal inzetten van het beschikbare personeel en materieel. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent klant- en servicegericht. Overige functie-eisen:

  • Minimaal een MBO opleiding
  • Passie voor plannen
  • Technische achtergrond
  • Punctueel
  • Flexibel
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf. Je werkt in een gedreven en ambitieus team met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij leiden mensen op. Dit betekent dat een goede werkhouding, leergierigheid en een goede motivatie het belangrijkste zijn. Wij begeleiden jou bij de rest. Wij bieden een goed salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken?
Mail dan nu de heer F.Griekspoor /

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)