Header Homepage I Amsterdam

Combifunctie Allround Materieelbeheerder / Servicemonteur

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.
Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Combifunctie
Allround Materieelbeheerder / Servicemonteur

(fulltime 40 uur)

Wat ga je doen?
De combifunctie is een dynamische en afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, uitgifte en inname van het klein gereedschap. Dit zijn onder andere aggregaten, bosmaaiers, bladblazers, boormachines, ladders, etc.

Je werkt mee aan het inrichten van het nieuwe uitgiftesysteem van het materieel. Dit houdt in dat je een registratie bijhoudt van het materieel dat we in voorraad hebben en ervoor zorgt dat het materieel gebruiksklaar is voor uitgifte. Je beoordeelt de staat van het ontvangen materieel en voert onderhoud, reparaties en keuringen uit.

Wat verwachten wij van jou?
Als allround materieelbeheerder / servicemonteur ga je elke uitdaging aan en vind je het niet erg om de handen flink uit de mouwen te steken. Je draagt zorg voor het tijdig keuren van materieel en beheert de voorraad. Daarnaast heb je oog voor veiligheid en kwaliteit en neem je je verantwoordelijkheid. Overige functie-eisen:

  • Een proactieve en flexibele houding
  • Je bent accuraat en stressbestendig
  • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau (richting landbouwtechniek/monteursopleiding/iets gelijkwaardigs)
  • Affiniteit met automatisering
  • Communicatief sterk

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf. Binnen je functie is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij leiden mensen op. Dit betekent dat een goede werkhouding, leergierigheid en een goede motivatie het belangrijkste zijn. Wij begeleiden jou bij de rest. Het salaris is afhankelijk van niveau en werkervaring.

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken?
Mail ons dan:

 

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)