Header Homepage I Amsterdam

Griekspoor 1968 - 2018

(fulltime 40 uur)

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.

Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Civieltechnische servicemonteur

Wat ga je doen?

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van circa 75 objecten als beweegbare bruggen, sluizen, pontjes, gemalen en fonteinen. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband op pad en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud en reparatiewerkzaamheden op elektrotechnisch, hydraulisch, water technisch en mechanisch gebied. Het verhelpen van storingen hoort hier ook bij.

Wat verwachten wij van jou?

Als ervaren servicemonteur ben je allround en heb je te maken met een breed pakket aan verschillende soorten werkzaamheden. Je hebt affiniteit met techniek en bent oplossingsgericht. Houdt van uitdaging om problemen op te lossen en kan dit goed uitleggen aan de mensen op kantoor of eventueel een opdrachtgever.

Je bent klant- en servicegericht; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit.

Overige functie eisen:

  • Minimaal MBO elektrotechniek niveau 3 of 1ste
  • Inzicht en werkervaring in technische installaties.
  • Twee rechterhanden en gevoel voor techniek.
  • Enthousiast en flexibel.
  • Bereid om af en toe in het weekend te werken.
  • Bereid om (gedeelde) storingsdiensten te draaien (circa eens per 4- 6 weken).
  • Rijbewijs B. Rijbewijs BE is een pré.
  • Diploma VCA is een pré.

Dan kunnen wij jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf aanbieden met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris en de secundaire voorwaarden zijn afhankelijk van niveau en werkervaring.

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken? 
Mail dan nu  en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken.

 

Sollicitatieformulier

Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)