(fulltime 40 uur)

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek. Wij bieden diensten op het gebied van (beweegbare)bruggen, gemalen, zwembaden en overige kunstwerken.

Voortdurend zijn wij bezig met de ontwikkeling  en groei binnen de afdeling van Civiele Techniek. Griekspoor staat synoniem voor topsport. Om dit alles te realiseren, vragen wij veel van onze medewerkers en materieel.  Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een

Calculator/werkvoorbereider

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een enthousiast team van 8 medewerkers Bedrijfsbureau. De diversiteit aan werkzaamheden in deze functie is  groot: De ene keer reken je een werk uit op basis van een bestek of schrijf je een EMVI-plan. Een andere keer vergader je in een bouwteam met de opdrachtgever. Je bewaakt het proces van uitvoering tot oplevering, en fungeert te allen tijde als adviseur richting de klant en je collega’s. Ongeacht de omvang van een project ben je prima in staat deze te beheersen en overzicht te houden.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om projecten, groot en klein, te calculeren, voor te bereiden en tot een goed einde te leiden. Je bent goed in het onderhouden van contacten, zowel intern als extern. Met je onderhandelingsgeest zorg je voor een kwalitatief hoogwaardige inkoop voor een zo laag mogelijke prijs, daarnaast ben je creatief in het bedenken van oplossingen voor de vraag van onze opdrachtgevers. Je bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en collega’s gedurende de voorbereidingsfase van een project, en blijft op de hoogte van- en nauw betrokken bij het project tijdens de uitvoering en oplevering.

Wat verwachten wij van jou?

Functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau richting civiele techniek;
  • stressbestendig, gedisciplineerd, secuur, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • flexibele houding t.a.v. werktijden in drukke perioden;
  • een goede en gezonde “handelsgeest”;
  • rijbewijs B

Herken jij jezelf in onze functie-eisen? Solliciteer en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken.Dan kunnen wij jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf aanbieden met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris en de secundaire voorwaarden zijn afhankelijk van niveau en werkervaring.

Meer weten? Mail naar of bezoek onze website www.griekspoor.nl voor meer bedrijfsinformatie.

 

Sollicitatieformulier

Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)