Header Homepage I Amsterdam

(fulltime 40 uur)

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, gemalen, zwembaden, verkeer, speelvoorzieningen, groen/water en overige kunstwerken.

Voortdurend zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe processen en technieken. Vooruitdenken en vooruitkijken. Inspelen op actuele ontwikkelingen is noodzakelijk waarbij steeds de beste oplossing voor de klant als uitgangspunt wordt genomen. Meedenken met de klant vraagt om denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Griekspoor staat synoniem voor topsport. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel.  Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Voor ons team van 55 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een:

Allround wegmarkeerder

Wat ga je doen?

Als wegmarkeerder ga je zowel zelfstandig als in teamverband op pad voor het aanbrengen van belijning, lengtemarkering en figuraties. Het betreft voornamelijk onderhoudswerken. De werkzaamheden worden verricht volgens richtlijnen, tekeningen en instructies. De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden en ‘s nachts en in weekenden.

Wat verwachten wij van jou?

Als wegmarkeerder ga je elke uitdaging aan. Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit. Je neemt je verantwoordelijkheid en je bent klant- en servicegericht. Je bent graag op pad en vindt het niet erg om de handen flink uit de mouwen te steken. Overige functie eisen:

  • Minimaal LBO/VMBO diploma
  • Relevante werkervaring
  • Rijbewijs BE
  • Rijbewijs C is een pré
  • Diploma VCA basisveiligheid
  • Opleiding wegmarkering basis in een pré

Herken jij jezelf in onze functie-eisen? Solliciteer en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken.

Dan kunnen wij jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf aanbieden met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van niveau en werkervaring.

Meer weten? Mail de heer J. Griekspoor/ .

Acquisitie n.a.v. deze vacatures is niet gewenst.

Heb je interesse, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier

Naam(*)
Please let us know your name.

Adres(*)
Please let us know your name.

Postcode(*)
Please let us know your name.

Plaats(*)
Please let us know your name.

Telefoon(*)
Please write a subject for your message.

Email(*)
Please let us know your email address.

Motivatie(*)
Please let us know your message.

CV
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer