(fulltime 40 uur)

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.

Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Omdat onze huidige verkeersbordenspecialist over een paar jaar zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt zijn wij voor zijn opvolging op zoek naar een:

Allround verkeersvoorzieningen medewerker

Wat ga je doen?

Als verkeersbordenmonteur ga je zowel zelfstandig als in teamverband op pad voor het plaatsen van tijdelijke of permanente bebording langs de weg. Je wordt opgeleid door een echte vakspecialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een zelfverzekerde gemotiveerde aanpakker met kennis en interesse op het gebied van verkeersregels. Je werkt graag buiten, steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang voor vieze handen. 

 • Je bent fysiek in orde, stressbestendig en zoekt zelf altijd naar de beste oplossingen. Je let hierbij altijd op de veiligheid van jezelf, je collega’s en overige weggebruikers.
 • Je denkt vooruit, kan zelfstandig werken,  bent  zeer flexibel in je werktijden en neemt daar je verantwoording voor. Je schrikt niet van een computer en weet daar mee om te gaan.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt structureel en je kan je werk netjes schriftelijk rapporteren. Je bent kritisch, overtuigend en je kan opdrachtgevers op een nette en kundige wijze adviseren. 
 • Je bent nieuwsgierig en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied nauwlettend in de gaten waardoor je je ontwikkelt tot een echt vakspecialist.

Overige functie eisen:

 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • MBO werk en denkniveau
 • Rijbewijs B (C en/of  E is een pré)

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch familiebedrijf.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Een uitstekend salaris passend bij de functie en hetgeen jij ons kan bieden.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken? 
Mail dan nu 

 

Sollicitatieformulier

Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)