Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.
Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Allround Vakman Speelvoorzieningen

(fulltime 40 uur)

Wat ga je doen?
Als allround vakman speelvoorzieningen werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent veel op pad voor het repareren, monteren en plaatsen van speelvoorzieningen. Maar ook het inrichten en het aanleggen en onderhouden van diverse soorten valondergronden behoort tot jouw takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?
Als een echte allround vakman, ga jij elke uitdaging aan. Je bent graag op pad en houdt ervan om je handen flink uit de mouwen te steken. Je bent technisch aangelegd en zoekt voor elk probleem een oplossing. Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid en ben je klant- en servicegericht. Overige functie-eisen:

  • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau
  • Rijbewijs B(E)

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf. Binnen je functie is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij leiden mensen op. Dit betekent dat een goede werkhouding, leergierigheid en een goede motivatie het belangrijkste zijn. Wij begeleiden jou bij de rest. Het salaris is afhankelijk van niveau en werkervaring.

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken?
Mail dan nu

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)