(fulltime 40 uur)

Griekspoor is een multifunctioneel bedrijf in de civiele techniek en biedt diensten op het gebied van bruggen, groenbeheer, water, wegen, speelplaatsen en overige kunstwerken.

Voor ons team van 85 medewerkers ziet de toekomst er veelbelovend uit. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons de toekomst ingaan? Dit is jouw kans. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Allround (leerling) machinist wegmarkeerder

Wat ga je doen?

Als allround machinist wegmarkeerder werk je in een klein team en ben je als ploegleider verantwoordelijk voor het aanbrengen van markeringen op de weg. Aan de hand van een tekening verricht je uitzetwerkzaamheden en breng je met behulp van verschillende machines de definitieve wegmarkering aan. Je bent voor onze opdrachtgevers het aanspreekpunt op het werk en adviseert hen waar nodig. 

Wat verwachten wij van jou?

Wegmarkeren is een vak! Natuurlijk zoeken wij iemand met ervaring, maar wij zijn bereid om te investeren in iemand met de juiste drive om het vak te leren.

Wij zoeken een positieve, zelfstandige voorman die zijn collega's weet te motiveren en die denkt in oplossingen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift. Je hebt oog voor kwaliteit, denkt klantgericht en neemt je verantwoording voor je werk en je ploeg.

Je bent in staat om een situatie van tekening om te zetten naar werkelijkheid en bent daarbij kritisch, nauwkeurig en houdt oog voor de geldende richtlijnen.

Je hebt affiniteit met machines en techniek en bent in staat om de machines waarmee je werkt te (leren) begrijpen. Je herkent problemen en/of storingen en kan deze (samen met een monteur) oplossen. Kleine storingen los je zelf op.

Je bent zeer flexibel in je werktijden, bent graag op pad en steekt je handen flink uit de mouwen. Je bent zelfverzekerd, niet bang en hebt altijd oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Je bent nieuwsgierig, bereid om in jezelf te investeren en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied altijd in de gaten.

Overige functie eisen:

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Een goede fysieke gesteldheid.
  • MBO werk en denkniveau
  • Rijbewijs B (C en/of  E is een prĂ©)

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch familiebedrijf.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Een uitstekend salaris passend bij de functie en hetgeen jij ons kan bieden.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze visie
Griekspoor staat synoniem voor topsport. Net als een topsporter zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Vooruitdenken en inspelen op de markt zorgt ervoor dat we altijd mee doen aan de top van ons vakgebied. Wij denken mee met de klant. Dit vraagt om denken in mogelijkheden, niet in problemen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers en materieel. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.

Ben jij de topsporter die wij zoeken om ons team compleet te maken? 
Mail dan nu 

 

Sollicitatieformulier

Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)