Administrateur/Junior Controller

Functieomschrijving

In je brede rol als administrateur bij onze opdrachtgever ben je de rechterhand van de controller. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het hands-on voeren van de administratie, hebt contact met debiteuren en verwerkt binnenkomende stukken. Je ondersteunt de controller in de dagelijkse werkzaamheden op zelfstandige wijze en daarnaast assisteer je bij het opstellen van rapportages en afsluitingen. In je dagelijkse werk sta je in direct contact met de controller en de directie.

Salaris

Je salaris is mede afhankelijk van je kennis en ervaring, indicatief ligt deze tussen de € 2.500,- à € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing zoals reiskostenvergoeding en pensioen. Persoonlijke ontwikkeling wordt hier gestimuleerd.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde MBO/HBO in administratieve richting zoals bedrijfseconomie of accountancy;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring in een administratieve richting (vanaf 1 jaar);
  • Je herkent de waarde van de organisatie bij jezelf en werkt graag samen met collega’s aan het best mogelijke resultaat.

 

Zie jij jezelf als administrateur/ junior controller bij ons werken? Solliciteer en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken. Dan kunnen wij jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf aanbieden met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Meer weten? Bel naar 0252-672614 of stuur een e-mail naar voor meer bedrijfsinformatie.
Of solliciteer direct via het onderstaande formulier.