Werken bij Griekspoor

Hieronder een overzicht van onze vacatures:

Strepentrekker

Strepentrekker

Wil je graag werken in de buitenlucht met een gezellig team? Neem contact met ons op.

Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur

Onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Er is eigenlijk weinig wat Griekspoor niet kan op het gebied van civiele en infratechniek. Om alles te kunnen te realiseren heeft Griekspoor een groot wagenpark die altijd gereed moet zijn. Hou jij ook van een uitdaging? Kom jij tot je recht in een rol waar je initiatief mag en kan tonen? Dan is een functie als Onderhoudsmonteur bij Griekspoor zeker iets voor jou. Je komt te werken in een enthousiast onderhoudsteam met mensen die hun werk zien als topsport! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Calculator werkvoorbereider

Onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Er is eigenlijk weinig wat Griekspoor niet kan op het gebied van civiele en infratechniek. Hou jij ook van een uitdaging? Kom jij tot je recht in een rol waar je initiatief mag en kan tonen? Dan is een functie als calculator/werkvoorbereider bij Griekspoor zeker iets voor jou! Je komt te werken in een enthousiast team van 12 medewerkers op het Bedrijfsbureau. De diversiteit aan werkzaamheden in deze functie is groot. Jij bent betrokken bij grote én kleine projecten. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Allround vakman infra

Vakman infra

Griekspoor staat gelijk aan topsport. Als topsporters willen wij altijd het maximale resultaat behalen. Als allround vakman ga jij, zowel zelfstandig als in teamverband, op pad voor de aanleg en het onderhoud van infrastructurele werken zoals bruggen, gemalen, zwembaden, steigers en speelvoorzieningen.