Werken bij Griekspoor

Hieronder een overzicht van onze vacatures:

Vacature: Productieleider

Vacature: Productieleider

Voor ons internationale zusterbedrijf Griekspoor Thermal Coatings zijn we op zoek naar een productieleider.

Ben je nieuwsgierig naar de functie en het bedrijf? Bekijk de Nederlandstalige vacature en het filmpje op onze Engelstalige internationale website!

Bekijk deze vacature

Allround Vakman Speelvoorzieningen

Vakman Speelvoorzieningen

Als allround vakman speelvoorzieningen werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent veel op pad voor het repareren, monteren en plaatsen van speelvoorzieningen. Maar ook het inrichten en het aanleggen en onderhouden van diverse soorten valondergronden behoort tot jouw takenpakket.

(leerling) Machinist wegmarkeerder

Als allround machinist wegmarkeerder werk je in een klein team en ben je als ploegleider verantwoordelijk voor het aanbrengen van markeringen op de weg. Aan de hand van een tekening verricht je uitzetwerkzaamheden en breng je met behulp van verschillende machines de definitieve wegmarkering aan. Je bent voor onze opdrachtgevers het aanspreekpunt op het werk en adviseert hen waar nodig.

Verkeersvoorzieningen medewerker

Als verkeersbordenmonteur ga je zowel zelfstandig als in teamverband op pad voor het plaatsen van tijdelijke of permanente bebording langs de weg. Je wordt opgeleid door een echte vakspecialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Calculator werkvoorbereider

Je komt te werken in een enthousiast team van 8 medewerkers Bedrijfsbureau. De diversiteit aan werkzaamheden in deze functie is groot: De ene keer reken je een werk uit op basis van een bestek of schrijf je een EMVI-plan. Een andere keer vergader je in een bouwteam met de opdrachtgever. Je bewaakt het proces van uitvoering tot oplevering, en fungeert te allen tijde als adviseur richting de klant en je collega’s. Ongeacht de omvang van een project ben je prima in staat deze te beheersen en overzicht te houden.

Allround vakman infra

Vakman infra

Griekspoor staat gelijk aan topsport. Als topsporters willen wij altijd het maximale resultaat behalen. Als allround vakman ga jij, zowel zelfstandig als in teamverband, op pad voor de aanleg en het onderhoud van infrastructurele werken zoals bruggen, gemalen, zwembaden, steigers en speelvoorzieningen.