Missie & visie

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek. De medewerkers zijn topsporters, werken samen, gaan voor innovatie en kwaliteit. Het bedrijf biedt diensten rondom: Bruggen, (riool)gemalen, zwembaden, infra (verkeer, groen, water en speel) en overige kunstwerken. 

Missie

Griekspoor – sinds 1968 – is een multifunctionele onderneming in de civiele techniek. Zeer uiteenlopende afnemers zoals overheden, aannemers en constructiebedrijven profiteren van de ruime ervaring, kennis en kunde van dit familiebedrijf en haar medewerkers. De medewerkers van Griekspoor werken met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en ingenieurs intensief samen aan de beste oplossing. Griekspoor staat voor topsport. Wij gaan namelijk altijd voor het hoogst haalbare. Vanuit ons dagelijkse werk zijn innovatieve diensten en producten ontstaan, die in verschillende markten uniek zijn. De onderneming neemt haar verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid en gezondheid van mensen. De medewerkers van Griekspoor leveren te allen tijde kwaliteit.

Visie

Medewerkers van Griekspoor werken samen met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en ingenieursbureaus voor het beste resultaat. Wij leveren altijd meer dan wat opdrachtgevers van ons vragen. Beproefde methoden zijn bij ons niet in staal gegoten. Wanneer een nieuwe oplossing beter werkt, ontwikkelen wij die. Wij vergelijken onze werkwijze graag met topsport. Omdat alleen het beste resultaat telt. De medewerkers van Griekspoor slaan letterlijk de brug tussen een opdracht en de beste oplossing. Medewerkers van Griekspoor doen geen concessie aan kwaliteit als eventuele oplossing om aan een vraag te voldoen. Om dit alles te realiseren, vragen wij het uiterste van medewerkers, materieel en oplossingen. Als topsporter wil je altijd het maximale eruit halen.