JM Racing

02-DEC-2014 JM Racing is al jaren een begrip in de motorcrosswereld. JM Racing staat voor Jacky Martens Racing. Martens was zelf een uiterst succesvolle crosser en heeft vele jaren aan de top gestaan in het Wereld Kampioenschap 500cc, wat hem in 1993 de wereldtitel opleverde.

De professionaliteit en de werkstructuur, die hij in zijn eigen crosscarriere had, brengt hij vandaag de dag over in zijn team. Dit heeft ertoe geleid dat hij al verschillende Wereld- en Europese titels heeft weten te pakken met zijn rijders.

De monteurs werken alleen met het beste gereedschap en gaan uiterst secuur met het materiaal om. Alleen op die manier kan er op niveau gescoord worden. Dit jaar heeft zich dat terug betaald met het winnen van de Youthstream Best Mechanic of the Year Award. De rijders Romain Febvre en Aleksandr Tonkov zijn namelijk in alle 17 Grand Prix wedstrijden geen 1 keer uitgevallen!

Om het geheel een professionele uitstraling te geven staan de motoren al jaren op Moto X Liften. Dit is al zo’'n vijftien jaar het geval. De samenwerking tussen JM Racing, inmiddels uitgegroeid tot Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing, en Moto X Lift loopt al jaren voortreffelijk en beide partijen zullen hun samenwerking dan ook zonder twijfel voortzetten in 2015.

Mocht u meer informatie willen zien over de Moto X Liften kijk dan op http://www.motoxlift.nl

Bron: Motocrossplanet 

  • motoxlift

 

Andere nieuwsberichten